lieve-lezer

Eerlijk en puur
Ik ben een moderne Friese vrouw die ervoor heeft gekozen meer te leven volgens de leefstijl van de jaren 50. Niet dat ik wil zeggen dat vroeger alles beter was, maar nu is ook niet alles goed. En dat geldt zeker voor onze voeding.

Mijn Friese nuchterheid en nostalgische leefwijze wordt in al mijn producten doorgevoerd.

Mijn producten bestaan uit eerlijke, gezonde en pure voedingsstoffen. Dus geen eierkoeken met weinig calorieën of valse beloftes op de verpakking. Ik heb gekozen voor duurdere grondstoffen, zoals amandelmeel en lupinemeel, waarvan je geen producten in de supermarkt kunt vinden. Deze grondstoffen zorgen voor verzadiging en zijn gezonder voor je lichaam dan producten van bijvoorbeeld witmeel: geen gebakken lucht dus.

Retro eten met Friese nuchterheid
In de 50’s waren er nog geen gekke ingrediënten of ingewikkelde verpakkingen en bakte je koekjes nog zelf. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Omdat ik ook wel begrijp dat we NU leven en veel ballen in de lucht houden soms behoorlijk lastig kan zijn. Een drukke baan, gezin, hobby’s en vrienden en dan ook nog uitgebreid koken? Daarom heb ik gemakkelijk mee te nemen tussendoortjes en recepten die niet te moeilijk zijn. Ideaal na een lange, vermoeiende werkdag. Vanaf nu voor jou geen fabrieksproducten meer, maar puur en healthy.

Slank en lekker
Kilo’s verliezen, heerlijke koekjes eten en toch voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Dat is wat ik wil. En jij?
Proef mijn passie voor lekker eten en geniet van de ambachtelijk bereidde koekjes en toast! Allemaal boordevol eiwitten. Als bonus heb ik superfoods toegevoegd.

Veel succes met het begin van je nieuwe Jip-lifestyle.

liefs-jip